Статті - Blog

Статті

Шкіряні аксесуари ручної роботи - особливості та переваги

У сучасному світі для виготовлення аксесуарів існує величезна безліч різних матеріалів, і звичайно лідером залишається натуральна шкіра. На ряду з масовим виробництвом, шкіряні аксесуари, виготовлені вручну набувають особливої ​​цінності.
Читати далі

Обираємо колір сумки

Який колір шкіряної сумки вибрати, з чим поєднувати сумку, щоб виглядати ефектно? Сьогодні модні тренди пропонують безліч оригінальних варіантів для вибору і моделей і колірних рішень, а особистий смак підкаже на чому зупинитися. 
Читати далі

Види натуральної шкіри та їх особливості

Частина 1. У статті піде мова про деякі види шкіри за способом вичинки, фарбування та оздоблення шкіри, які використовуються при виробництві сумок, рюкзаків, гаманців та інших виробів. Для довгого життя виробу треба знати
Читати далі

Основні правила догляду за виробами з натуральної шкіри

Натуральна шкіра - зносостійкий і довговічний матеріал. І якщо правильно за нею доглядати, то виріб, виготовлений зі шкіри, прослужить Вам дуже довго. Щоб зберегти виріб в ідеальному стані, Вам необхідно знати кілька
Читати далі

Модна жіноча сумка сьогодні. Яка ж вона?

Скласти стильний образ - це ціле мистецтво, і вимагає знання актуальних трендів. Сумка для жінки - незамінний аксесуар, який гармонійно вписавшись в стильний образ, буде притягувати погляди оточуючих і прикрасить будь-який наряд.
Читати далі

Інформація

Власне виробництво

Останні новини та статті

Переглянути наш блог

© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені