Шкіряна ключниця L05012
Шкіряна ключниця L05012 Розгорнути
Шкіряна ключниця L05012
Шкіряна ключниця L05012 Шкіряна ключниця L05012 Шкіряна ключниця L05012 Шкіряна ключниця L05012

Шкіряна ключниця L05012

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 11*6  ⟩⟩ Фурнітура -  антік

Ефектна невелика ключниця з натуральної шкіри флотар в червоному кольорі. Закривається на кнопку. Усередині 6 зручних карабінів для ключів. Ключниця може стати чудовим аксесуаром і для себе, і для вишуканого подарунка. Зручний, стильний, надійний аксесуар!

Детальніше

В наявності

  • Червоний

195 грн


Шкіряна ключниця від LYSYTSIA

Шкіряна ключниця - маленький стильний аксесуар, який допоможе не тільки запобігти втрати ключів, а й стане гарним доповненням Вашої сумки. Вона легко поміщається в будь-якій сумці.

LYSYTSIA завоювала визнання у покупців, які завжди і всюди хочуть виглядати стильно і модно. Наші стильні та модні аксесуари виготовлені за останніми модним тенденціям. Ми представляємо тільки оригінальну продукцію і гарантуємо її якість.

 Купити шкіряну ключницю, гаманець натуральна шкіра, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Матеріал Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені