Шкіряна ключниця L05013
Шкіряна ключниця L05010 Розгорнути
Шкіряна ключниця L05010
Шкіряна ключниця L05010 Шкіряна ключниця L05010

Шкіряна ключниця L05013

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 11*6  ⟩⟩ Фурнітура - срібло

Синя шкіряна ключниця. Така ключниця легко поміститься в сумці, клатчі або кишені й дозволить Вам зберегти ключі. Легкий, зручний і стильний аксесуар! Ключниця розрахована на 4 ключі. Закривається на магнітну кнопку. Прошита вощеною ниткою яскравого синього кольору, констраст кольорів нитки та шкіри виділяє аксесуар, та позбавить образ одноманітності.

Детальніше

В наявності

  • Синій

205 грн


Шкіряна ключниця від LYSYTSIA

Ключниця виконана з натуральної шкіри краст в класичному стилі італійських майстрів, поєднує оригінальність з практичністю і відрізняється чудовою якістю!

LYSYTSIA завоювала визнання у покупців, які завжди і всюди хочуть виглядати стильно і модно. Наші стильні та модні аксесуари виготовлені за останніми модним тенденціям. Ми представляємо тільки оригінальну продукцію і гарантуємо її якість.

 Купити шкіряну ключницю, гаманець натуральна шкіра, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Матеріал Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені