Шкіряна ключниця L05020
Шкіряна ключниця L05020 Розгорнути
Шкіряна ключниця L05020
Шкіряна ключниця L05020 Шкіряна ключниця L05020 Шкіряна ключниця L05020 Шкіряна ключниця L05020 Шкіряна ключниця L05020

Шкіряна ключниця L05020

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 14*7  ⟩⟩ Фурнітура - антік

Ключі Ви берете кожен раз, виходячи з дому чи закриваючи двері офісу. З метою захисту в сумці або кишені дорогих Вам речей, а також для спрощення пошуку ключів ми пропонуємо купити ключницю з натуральної шкіри. Стильна і практична ключниця підійде як чоловікам, так і жінкам. Виконана з міцної натуральної шкіри краст в рудому кольорі. Закривається на дві кнопки. Усередині колечко для ключів. Аксесуар стане прекрасним доповненням образу і надійно збереже ключі.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Рудий

225 грн

Правила догляду
Правила догляду
Для захисту від вологи лицьова поверхня Краста оброблена натуральним воском, при цьому зберігається природна повітропроникність шкіри.

Особливості догляду за краст-шкірою:

1. Пил витирається сухою м'якою ганчіркою. Таким чином видаляються і дрібні подряпини або потертості. Слід бути обережними, при сильному натиску або дуже швидких рухах може трохи змінитися колір шкіри в місці тертя.

2. Серйозні забруднення прибираються спеціальними засобами для догляду за шкірою, які повинні бути слаболужними.

3. Прати не рекомендується, шкіра втратить свою міцність і еластичність.

4. Для надання шкірі м'якості та відновлення виду  її періодично треба змащувати спеціальними засобами з воском.

Вироби з Краста довговічні, при тривалій експлуатації в місцях згинів і постійного тертя набувають більш темного кольору (патинування) і ефект природного старіння. Дрібні подряпини шкіра Краст здатна загоювати сама, від тертя шкіра само полірується і подряпини вирівнюються, а з часом зникають повністю

Шкіряна ключниця від LYSYTSIA

Ключниця обов'язковий аксесуар на кожен день, а також відмінний подарунок близькій людині або собі. Виконана з натуральної шкіри в класичному стилі, поєднує оригінальність з практичністю і відрізняється чудовою якістю! Ручна робота.

LYSYTSIA завоювала визнання у покупців, які завжди і всюди хочуть виглядати стильно і модно. Наші стильні та модні аксесуари виготовлені за останніми модним тенденціям. Ми представляємо тільки оригінальну продукцію і гарантуємо її якість.

 Купити шкіряну ключницю, гаманець натуральна шкіра, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Матеріал Натуральна шкіра
Належність Універсальний

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені