Жіночий шкіряний клатч L01060
Жіночий шкіряний клатч L01060 Розгорнути
Жіночий шкіряний клатч L01060
Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060 Жіночий шкіряний клатч L01060

Жіночий шкіряний клатч L01060

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 18*22*10   ⟩⟩ Фурнітура - срібляста

Клатч виконаний з фактурної натуральної шкіри в шоколадному кольорі. Основне відділення клатча під клапаном на магнітній кнопці. Усередині є шкіряна кишенька для дрібниць. Підкладка виконана з натурального велюру з металізованим покриттям, що додає блиск і міцність матеріалу. Висота ременя 48см. Особливості: добре тримає форму, італійська шкіра, шкіра не вимагає додаткового догляду, на магнітній кнопці, плечовий ремінець зі шкіри, власний дизайн від LYSYTSIA, ручний шов. Цей шкіряний клатч стане яскравою прикрасою образу стильної сучасної жінки.

Детальніше

В наявності

  • Шоколадний

1 750 грн


Шкіряний клатч 

Стильна модель від LYSYTSIA! Зустрічайте нашу новинку.

Особливість моделі - виразна текстура шкіри та красива форма. Підходить для особливих випадків, гармонує з класичними нарядами, і з одягом в стилі Casual. Клатч забезпечений зручним довгим ремінцем, який легко накидається на плече. Усередині поміститься все необхідне. Шикарно й елегантно!

Невеликий, практичний і водночас стильний клатч - краще доповнення образу і цінний аксесуар для любительок активного способу життя. Оригінальна модель від LYSYTSIA допоможе підкреслити Ваш неповторний стиль і ефектно виділити з одноманітного натовпу, приковуючи погляди перехожих. Встигніть купити шкіряний клатч з ексклюзивної колекції LYSYTSIA!

Купити клатч натуральна шкіра, жіноча шкіряна сумка, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Класичний
Розмір (в*ш*г) 18*22*10
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені