Жіночий шкіряний клатч L01070
Жіночий шкіряний клатч L01070 Розгорнути
Жіночий шкіряний клатч L01070
Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070 Жіночий шкіряний клатч L01070

Жіночий шкіряний клатч L01070

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 17*20*5 ⟩⟩ Фурнітура - срібло

Клатч виконаний з чорної фактурної натуральної шкіри. Міцність, зносостійкість і гарний зовнішній вигляд - основні переваги цієї шкіри. Застібається на магнітну кнопку. Усередині одне відділення. Підкладка виконана з натуральної шкіри в яскравому синьому кольорі. Довгий регульований ремінь (висота 56-80 см). Такий клатч виручить, коли необхідно створити легкий образ, і при цьому взяти з собою необхідні речі. Особливості: добре тримає форму, не вимагає додаткового догляду, високоміцна вощена нитка, ручний шов. Якщо Ви любите дорогий стиль і одночасно практичність, а ще приємні тактильні відчуття, придивіться до цієї моделі!

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Чорний

1 250 грн


Жіночий клатч від LYSYTSIA!

Осінь не привід сумувати. Осінь - це привід купити шкіряний клатч від LYSYTSIA.

Полюбляєте бездоганно ідеальні речі, якість і надійність? Тоді наш новий клатч обов'язково Вам сподобається. Лаконічний дизайн, натуральна шкіра та універсальний чорний колір роблять цю модель базовою. Клатч буде гармонійно виглядати й з вечірньою сукнею і з образом в стилі casual. Завдяки довгому шкіряному ремінцю клатч можна буде носити на плечі або через плече. Довжину ремінця можна легко регулювати. Чорний здається похмурим? Але в цій моделі міні-сумочки ми представляємо позитивне і контрастне поєднання чорного і кольору індиго! Разом ці два кольори створюють багатий, чуттєвий і яскравий образ. Такий клатч освіжить будь-який наряд, привнесе нотку шарму і зробить Ваш образ неповторним.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 17*20*5
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені