Жіночий шкіряний клатч L01080
Жіночий шкіряний клатч L01080 Розгорнути
Жіночий шкіряний клатч L01080
Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080 Жіночий шкіряний клатч L01080

Жіночий шкіряний клатч L01080

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 22*29*6 ⟩⟩ Фурнітура - антік

Натуральна шкіра з тисненням, має двоколірне забарвлення. Зелений комбінується з чорним кольором. Наша новинка - великий клатч з натуральної шкіри, який можна носити як на ремінці, так і в руці. Закривається на клапан з замочком. Усередині 1 велике відділення і шкіряна бокова кишеня. Шкіряний ремінець комбінується з ланцюжком, висота ремінця 54 см. Підкладка виконана з натуральної шкіри з блискучим покриттям "голограма". Клатч прикрашений ланцюжком.
Особливості: добре тримає форму, шкіра не вимагає додаткового догляду, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Детальніше

В наявності

  • Зелений

3 000 грн


Жіночий клатч від LYSYTSIA!

Це стильна модель та оригінальне дизайнерське рішення. Шкіряний клатч привертає увагу фатурою шкіри та цікавим забарвленням, а достатньо великий розмір робить цю модель практичною. Клатч від LYSYTSIA підкреслить Вашу індивідуальність.

Якщо хочете виглядати красиво, стильно й модно вибирайте нашу колекцію шкіряних аксесуарів LYSYTSIA - це завжди вдале і гармонійне поєднання стилю, вишуканості, елегантності та комфорту, яка підкреслює жіночність та природну красу!

Купити сумку з натуральної шкіри, клатч, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені