Жіноча шкіряна сумка L02040
Жіноча шкіряна сумка L02040 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02040
Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040 Жіноча шкіряна сумка L02040

Жіноча шкіряна сумка L02040

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 20* 21*11 ⟩⟩ Фурнітура - чорнена

Чарівна шкіряна сумка з ремінцем для носіння через плече. Закривається на перекидний клапан з магнітною кнопкою. Сумка виготовлена з натуральної шкіри флотар, яка має зернисту поверхню. Шкіра стійка до потертості та подряпин. Всередині один відділ. Підкладка виконана з тканини з орнаментом. Склад підкладки: 70% бавовна, 30% поліестер. Висота ременя 51см. Сумка розширюється до верху, ширина по низу - 19см, по верху - 23см.

Детальніше

В наявності

  • Синій

1 840 грн

Правила догляду
Правила догляду
Флотар м'який, піддатливий, еластичний, прекрасно приймає бажану форму, теплий на дотик. Він можна сказати живий, наповнений. Шкіра зберігає свої природні водовідштовхувальні якості. Лицьова сторона цієї шкіри після вичинки має рифлений малюнок у вигляді різно-формених елементів, що надає виробам особливий шарм. Вироби зі шкіри флотар служать своїм господарям тривалий термін і при цьому не втрачають своїх зовнішніх характеристик і властивостей.

Якщо виріб сильно забруднений, допускається чистка губкою, легко змоченою в мильному розчині. Не використовуйте для сушки виробу фен або будь-яке інше джерело тепла, це може нашкодити зовнішньому вигляду шкіри. Не можна чистити шкіру водою, хімічними миючими засобами, або протирати рідинами на спиртовій основі. Час від часу слід обробляти виріб відповідними просоченнями або воском з великим вмістом натурального жиру - це додасть шкірі блиску і зволоження, позбавить від пересихання, яке з часом може зробити шкіру нестійкою до подряпин і надалі їх буде важко вивести.

Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Витончена і жіночна модель - бездоганна якість і зручність, правильні лінії й розкіш відтінку! Шкіряна сумка благородного синього кольору оживить образ і стане «родзинкою» гардеробу. Використана вощена нитка підвищеної міцності в тон шкіри. Сумка добре тримає форму. Аксесуар чудово гармонує з будь-яким нарядом. Встигніть купити шкіряну сумку від LYSYTSIA. Виробництво Україна.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 20*21*11
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка 70% бавовна, 30% поліестер
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені