Жіноча шкіряна сумка L02090
Жіноча шкіряна сумка L02090 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02090
Жіноча шкіряна сумка L02090 Жіноча шкіряна сумка L02090 Жіноча шкіряна сумка L02090 Жіноча шкіряна сумка L02090 Жіноча шкіряна сумка L02090 Жіноча шкіряна сумка L02090 Жіноча шкіряна сумка L02090 Жіноча шкіряна сумка L02090

Жіноча шкіряна сумка L02090

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 33*32*12  ⟩⟩ Фурнітура - антік

Сумка виконана з натуральної шкіри у вінтажному стилі, шкіра має неоднорідне забарвлення і може змінювати колір в місцях вигину, або натягу - висвітлюватися. На задній стороні сумки є накладка зі шкіри з тисненням під крокодила - це прикрашає модель та захищає основну шкіру від тертя об одяг. Цей шоппер ефектно впишеться в будь-який образ. Оптимальний розмір сумки з легкістю вмістить все необхідне. Усередині одне відділення, три бічних шкіряні кишені - дві невеликих кишеньки для мобільного і дрібниць, та одна велика. Укріплене дно. Висота ручок (26 см) дозволяє носити сумку на плечі, в руці або, повісивши на згин ліктя. Особливості: натуральна шкіра Crazy horse, без підкладки, тримає форму, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Стильна шкіряна сумка на кожен день!

Детальніше

В наявності

  • Коричневий

2 250 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Вичинка шкіри Crazy horse передбачає природну появу ефекту старіння. Вироби дуже чутливі, вони реагують на дотики, в результаті чого з легкістю з'являються потертості - це надає шкірі шарм старовини, з'являється неповторний малюнок від вигинів. Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, проявляє свій характер - це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю. Подряпини при бажанні легко видалити. Для цього досить протерти це місце м'якою ганчіркою або іншим шматочком шкіри, навіть пальцями.

Ще одна особливість цього виду шкіри - самостійне відновлення. Згодом шкіра відновлюється, а подряпини і потертості практично зникають.

Красивий колір, ніжна шкіра, зручна форма, місткий формат! Чарівна жіноча шкіряна сумка-шопер від LYSYTSIA додасть яскравих ноток Вашому образу! Будьте в тренді, встигніть купити сумку з натуральної шкіри з колекції LYSYTSIA. Виробництво Україна.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 33*37*12
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка Без підкладки
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені