Жіноча шкіряна сумка L02120
Жіноча шкіряна сумка L02120 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02120
Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120 Жіноча шкіряна сумка L02120

Жіноча шкіряна сумка L02120

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 26*28*12 ⟩⟩ Фурнітура - антік

Сумка-шоппер з натуральної шкіри - цікаве рішення для стильних повсякденних образів. Родзинкою моделі є приємний рудий колір. Всередині: один відділ зі шкіряною бічною кишенею для дрібниць. Сумка закривається на магнітну кнопку. Підкладка виконана з яскравої тканини з орнаментом. Склад підкладки: 70% бавовна, 30% поліестер. Усередині сумки дно виконано зі шкіри, це продовжить термін служби. Висота ручок - 23см. Внутрішня сторона ручок виконана зі шкіри молочного кольору. Містка шкіряна сумка-шоппер відмінно підійде для прогулянки або зустрічі з друзями, або ділової вечері.

Детальніше

В наявності

  • Рудий

2 100 грн

Правила догляду
Правила догляду
Для захисту від вологи лицьова поверхня Краста оброблена натуральним воском, при цьому зберігається природна повітропроникність шкіри.

Особливості догляду за краст-шкірою:

1. Пил витирається сухою м'якою ганчіркою. Таким чином видаляються і дрібні подряпини або потертості. Слід бути обережними, при сильному натиску або дуже швидких рухах може трохи змінитися колір шкіри в місці тертя.

2. Серйозні забруднення прибираються спеціальними засобами для догляду за шкірою, які повинні бути слаболужними.

3. Прати не рекомендується, шкіра втратить свою міцність і еластичність.

4. Для надання шкірі м'якості та відновлення виду  її періодично треба змащувати спеціальними засобами з воском.

Вироби з Краста довговічні, при тривалій експлуатації в місцях згинів і постійного тертя набувають більш темного кольору (патинування) і ефект природного старіння. Дрібні подряпини шкіра Краст здатна загоювати сама, від тертя шкіра само полірується і подряпини вирівнюються, а з часом зникають повністю

Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Сумка шоппер від LYSYTSIA в лаконічному дизайні виконана із щільної шкіри краст благородного рудого відтінку. Ця стильна модель ідеальна для щоденного використання. Носіть сумку в руці або на плечі. Об'ємна сумка дуже зручна, і додасть шарму в Ваш стильний образ. Хочете бути яскравою і чарівною, тоді встигніть купити шкіряну сумку від українського бренду LYSYTSIA. Власне виробництво, ручна робота. Високоміцна вощена нитка.

Вироби зі шкіри краст відрізняються довговічністю і міцністю. Вичинка шкіри краст передбачає збереження природного характерного малюнка, шкіра «не зіпсована» штучною декоративною обробкою. Характерна природна поява на ній подряпинок і потертостей в ході використання! Шкіра легко полірується і набуває первісний вигляд, подряпини повністю зникають. Для цього підійде шматочок м'якої тканини, шматочок шкіри або щітка з натуральним ворсом. Можна використовувати спеціальний безбарвний крем для шкіри. Дрібні подряпинки, що виникають при використанні виробів, вирівнюються і зникають самі від тертя. Колір може з роками злегка потемніти, надаючи аксесуару благородність, вінтажність, шарм.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 26*28*12
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка 70% бавовна, 30% поліестер
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені