Жіноча шкіряна сумка L02140
Жіноча шкіряна сумка L02140 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02140
Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140 Жіноча шкіряна сумка L02140

Жіноча шкіряна сумка L02140

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 25*38*10 ⟩⟩ Фурнітура - антік

Неймовірно приваблива сумка з натуральної шкіри з фактурною поверхнею. Всередині один відділ і шкіряна бічна кишенька. Сумка добре тримає форму, дно укріплено. Підкладка виконана з барвистої тканини. Склад підкладки: 70% бавовна, 30% поліестер. Усередині сумки дно виконано зі шкіри, це продовжить термін служби. Застібка - магнітна кнопка-замочок. Висота ручок 17см дозволяє носити сумку в руці, на згині ліктя або на плечі. Оригінальна шкіряна сумка від Lysytsia стане прикрасою образу. Особливості: тримає форму, італійська шкіра, не вимагає додаткового догляду, високоміцна вощена нитка, ручний шов, практичний і стильний дизайн.

Детальніше

В наявності

  • Рудий

1 900 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

З сезону в сезон сумка-шоппер залишається в тренді. Стильна шкіряна сумка-шоппер від LYSYTSIA стане базовою у Вашому гардеробі. Адже її можна використовувати як для роботи, так і для вихідного шопінгу й активного відпочинку. Сумка ідеального розміру і форми, вона не виглядає громіздко і не дуже мініатюрна. Модель виконана з натуральної шкіри приємного рудого кольору. Вишуканий дизайн додасть стильний акцент Вашому образу. Зупиніть свій вибір на шкіряних сумках нашого виробництва. Ми пропонуємо по-справжньому неповторні та сучасні аксесуари. Поспішайте купити шкіряну сумку від LYSYTSIA!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 25*38*10
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка 70% бавовна, 30% поліестер
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені