Жіноча шкіряна сумка L02150
Жіноча шкіряна сумка L02150 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02150
Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150 Жіноча шкіряна сумка L02150

Жіноча шкіряна сумка L02150

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 34*32*10 ⟩⟩ Фурнітура - срібло

Стильна сумка з натуральної шкіри. Внутрішнє відділення з тканини відстібається, закривається на блискавку. Усередині бічна шкіряна кишеня. Довершують дизайн сумки витончені закруглені ручки, висота 13см. Головний плюс сумки - місткість! Обов'язково доповніть свої повсякденні образи цією шкіряною сумкою від Lysytsia! Особливості: напівжорстка конструкція, італійська шкіра, не вимагає додаткового догляду, міцні короткі ручки, високоміцна вощена нитка, ручний шов, практичний і стильний дизайн

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Фіолетовий

2 450 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Ефектна шкіряна сумка вишуканого фіолетового кольору. Насиченість і глибина цього кольору в аксесуарах виглядає вельми витончено, благородно. Тому речі в подібних тонах виграють та виглядають більш дорогими й трендовими. Об'ємна сумка дуже зручна, і гармонійно доповнить Ваш стильний образ. Сумка представленої моделі - відмінний вибір на кожен день. Створіть образ упевненої в собі жінки, готової відправитися на прогулянку або зустріч з друзями, або ділову вечерю. Ніяких чітких правил і рамок: сміливо проявляйте свій смак. Все що для цього потрібно - купити сумку від LYSYTSIA з натуральної шкіри.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 34*32*10
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка 70% бавовна, 30% поліестер
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Підтверджена покупка

Гарна сумочка, дуже сподобалась.

Цей відгук був вам корисний? Так Ні
Відповідб від SUMOCHKA:
Дякуємо за замовлення.
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені