Жіноча шкіряна сумка L02230
Жіноча шкіряна сумка L02230 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02230
Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230 Жіноча шкіряна сумка L02230

Жіноча шкіряна сумка L02230

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 21*23*9 ⟩⟩ Фурнітура - антік

Сумка з натуральної шкіри трапецієподібної форми від LYSYTSIA - прекрасний вибір. Головний плюс сумки - оригінальність, яка завжди буде в моді. Усередині одне основне відділення, шкіряна кишеня-косметичка на блискавці (15*20 см). Підкладка виконана з натурального велюру оранжевого кольору. Сумка застібається на магнітну кнопку-замочок. Особливої ​​вишуканості сумці надають поєднання фактурної шкіри й ніжного велюру всередині, а довершують дизайн ручки округлої форми (висота 18см). Особливості: щільна натуральна шкіра, неоднорідний рудий колір, міцні короткі ручки, ручний шов, міцна вощена нитка.
Сумка з нотками мрії й романтики в стилі бохо-шик!

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Рудий

2 100 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Осінь не час сумувати. Дійсно, сумочки від LYSYTSIA не дадуть Вам занудьгувати. Так, наша новинка має яскравий сюрприз всередині - підкладку оранжевого кольору. Це колір сонця, вогню, прянощів, фруктів і гарного настрою. Стиль створюють деталі. Саме такого правила ми дотримувалися при створенні даної моделі. Сумка має виразний дизайн, а зручний розмір робить її практичною. Все в цій шкіряній сумці направлено на те, щоб оточення знову і знову захоплювалося Вами. Все що потрібно для створення ефектного образу - купити сумку з натуральної шкіри від LYSYTSIA.
Ніяких чітких правил і рамок - сміливо проявляйте свій смак

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Бохо-шик
Розмір (в*ш*г) 21*23*9
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Підтверджена покупка

Покупець не вказав подробиці

Цей відгук був вам корисний? Так Ні
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені