Жіноча шкіряна сумка L02250
Жіноча шкіряна сумка L02250 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02250
Жіноча шкіряна сумка L02250 Жіноча шкіряна сумка L02250 Жіноча шкіряна сумка L02250 Жіноча шкіряна сумка L02250 Жіноча шкіряна сумка L02250 Жіноча шкіряна сумка L02250 Жіноча шкіряна сумка L02250 Жіноча шкіряна сумка L02250 Жіноча шкіряна сумка L02250

Жіноча шкіряна сумка L02250

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 28* 24-32*15 (в*ш*дно)

Сумка з натуральної шкіри в оригінальному виконанні від Lysytsia - ідеальне рішення на кожен день. Виразна, легка і містка модель. Усередині одне основне відділення і шкіряна сумка-вкладиш на блискавці (23 * 29 * 7) з кишенею усередині. Короткі ручки витончено лежать в руці. Висота ручок - 11 см. Натуральна шкіра з легким глянцем, незвичайний колір і ефектний дизайн вигідно виділяють цю сумку в ряду схожих аксесуарів. Коричневий графіт - це тонке поєднання темно-шоколадного відтінку з сірим. Графітовий колір стане більш благородною альтернативою чорного кольору. Таке колірне рішення моделі дозволить поєднувати її з будь-якими речами гардеробу. Особливості: натуральна шкіра кайзер, ручний шов, міцна вощена нитка, укріплене дно.

Детальніше

В наявності

  • Графіт

2 100 грн

Правила догляду
Правила догляду
Шкіра Кайзер - гладка з ідеально рівною поверхнею шкіра великої рогатої худоби (ВРХ), має товщину 1.4-1.6мм. Структура шкіри кайзер м'яка, еластична, міцна, вона не буде тріскатися, рватися. Матеріал має легкий приємний глянець і гладку фактуру. Такі вироби мають естетично красивий вид, блиск і шик. Шкіра стійка до вологи і зовнішнього впливу. Наприклад, на сумці зі шкіри Kaizer не залишиться плям від крапель дощу або потертостей. В процесі експлуатації шкіра трохи мнеться. На ній проступає природна фактура (складки). Одного погляду на такий виріб вистачає, щоб зрозуміти - перед вами натуральна шкіра, а не який-небудь замінник.

Як доглядати за сумками і аксесуарами з натуральної шкіри Kaizer?

Матеріал невибагливий в догляді.
Щоб прибрати забруднення, скористайтеся м'якою вологою тканиною або губкою. Для видалення сильних забруднень можна використовувати мильний розчин з декількома краплями нашатирного спирту.
Сушіть вироби природним способом.
Для чищення виробу не можна використовувати вологі серветки, жорсткі щітки або абразивні матеріали.
Краще зберігати аксесуари в темному місці, недоступному для прямих сонячних променів. Щоб зберегти форму виробу (сумки або рюкзака), його краще набити папером.
Не можна тримати шкіряні вироби в закритому поліетиленовому пакеті. В таких умовах відбувається процес окислення, що позначається на кольорі та властивостях матеріалу

Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Наша новинка стане основою повсякденного гардеробу. З цієї місткою шкіряною сумкою буде зручно пройтися по магазинах, піти на роботу або на зустріч з подругами. Поміщаються документи формату А4. Сумка від LYSYTSIA відрізняється цікавими деталями - оригінальна форма, красива натуральна шкіра, декоративні елементи. Наша сумка допоможе створити унікальний, сучасний і виразний стиль! Порадуйте себе, створіть свій неповторний образ! Купити шкіряну сумку від LYSYTSIA можна вже зараз.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 28*24-32*15
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка Без підкладки
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені