Жіноча шкіряна сумка L02270
Жіноча шкіряна сумка L02260 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02260
Жіноча шкіряна сумка L02260 Жіноча шкіряна сумка L02260 Жіноча шкіряна сумка L02260 Жіноча шкіряна сумка L02260 Жіноча шкіряна сумка L02260 Жіноча шкіряна сумка L02260 Жіноча шкіряна сумка L02260

Жіноча шкіряна сумка L02270

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 16*25*10 ⟩⟩ Фурнітура - чорнена

Витончена сумка виразної форми й дизайну. Така модель здатна стати головним акцентом в образі. Сумка виконана з матовою натуральної шкіри в бордовому кольорі та чудово тримає форму. Закривається клапаном на магнітну кнопку. Всередині один відділ з боковою шкіряною кишенею. Внутрішня сторона сумки виконана з натуральної шкіри. Коротка ручка висотою 9,5 см, довгий ремінець має висоту 39 см. Сумка декорована кокетливими вузликами. Особливості: коротка ручка і довгий ремінь, тримає форму, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Шкіряна сумка від LYSYTSIA додасть образу елегантності й жіночності.

Детальніше

В наявності

  • Бордовий

1 840 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Сумки від LYSYTSIA - це жіночність і чарівність! Сумка в бордовому кольорі належить до категорії універсальних, і дає можливість доповнювати образ для будь-якого випадку.

Бордовий - глибокий насичений відтінок. Це колір троянд і червоних вин, стиглого граната, відблиску рубіна, він несе в собі вишуканість, непередаваний шарм і приховану пристрасть. Особливо вигідно і розкішно виглядають аксесуари в бордовому кольорі.

Бордова сумка легко може бути самостійним елементом у всьому образі. Доповнивши свій костюм або плаття абсолютно будь-якого забарвлення сумкою кольору бордо, жінка виграє, прикрасивши образ і зігравши на контрасті. Не менш модним рішенням буде використання в жіночому комплекті одягу елементу, що збігається з кольором сумки. Наприклад, можна пов'язати шарф або надіти взуття, або достатньо буде великої біжутерії в колір.

 Купити шкіряну сумку від LYSYTSIA це вигідне вкладення в стиль!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 16*25*10
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Коротка ручка
Додаткова ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені