Шкіряне портмоне L04040
Шкіряне портмоне L04040 Розгорнути
Шкіряне портмоне L04040
Шкіряне портмоне L04040 Шкіряне портмоне L04040 Шкіряне портмоне L04040 Шкіряне портмоне L04040 Шкіряне портмоне L04040 Шкіряне портмоне L04040 Шкіряне портмоне L04040

Шкіряне портмоне L04040

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 9,5*11  ⟩⟩ Фурнітура - антік

Чоловіче портмоне з натуральної шкіри. Застібка - ремінець із кнопкою. Верх виконаний з міцної шкіри краст, внутрішня частина виконана з більш тонкої та м'якої шкіри. Всередині: основне відділення для купюр будь-якої валюти; три слоти для пластикових карт; бічна кишенька для купюр в складеному вигляді, візиток або фото; кишеня для монет на кнопці. У цій моделі чоловічого портмоне немає нічого зайвого - лаконічний і бездоганний аксесуар.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Коричневий

590 грн

Правила догляду
Правила догляду
Для захисту від вологи лицьова поверхня Краста оброблена натуральним воском, при цьому зберігається природна повітропроникність шкіри.

Особливості догляду за краст-шкірою:

1. Пил витирається сухою м'якою ганчіркою. Таким чином видаляються і дрібні подряпини або потертості. Слід бути обережними, при сильному натиску або дуже швидких рухах може трохи змінитися колір шкіри в місці тертя.

2. Серйозні забруднення прибираються спеціальними засобами для догляду за шкірою, які повинні бути слаболужними.

3. Прати не рекомендується, шкіра втратить свою міцність і еластичність.

4. Для надання шкірі м'якості та відновлення виду  її періодично треба змащувати спеціальними засобами з воском.

Вироби з Краста довговічні, при тривалій експлуатації в місцях згинів і постійного тертя набувають більш темного кольору (патинування) і ефект природного старіння. Дрібні подряпини шкіра Краст здатна загоювати сама, від тертя шкіра само полірується і подряпини вирівнюються, а з часом зникають повністю

Чоловічий шкіряний гаманець від LYSYTSIA

Високоякісна натуральна шкіра, вощена нитка підвищеної міцності та ручний шов - будуть гарантом хорошої й довгої служби виробу. Функціональний та стильний дизайн. Особливістю гаманця є край, який не оброблений, адже натуральна шкіра завжди обрізається і саме по краю можна судити про високу якість шкіри! Такий шкіряний гаманець буде ідеальним доповненням до будь-якого чоловічого образу. Більш того, натуральна шкіра з часом набуває благородну патину і надає виробу унікальний вид. Гаманець від LYSYTSIA виконаний в кращих традиціях сучасних шкіряних аксесуарів. Купити портмоне чоловіче, гаманець натуральна шкіра, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Матеріал Натуральна шкіра
Належність Чоловікам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені