Шкіряний гаманець L04052 ручної роботи
Шкіряний гаманець L04052 Розгорнути
Шкіряний гаманець L04052
Шкіряний гаманець L04052 Шкіряний гаманець L04052 Шкіряний гаманець L04052 Шкіряний гаманець L04052 Шкіряний гаманець L04052 Шкіряний гаманець L04052

Шкіряний гаманець L04052

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 19*10*1,2  ⟩⟩ Фурнітура - срібло

Шкіряний гаманець у кольорі фуксії. На магнітних кнопках. Стильний аксесуар для сучасної та модної жінки. Деталі: 1 кишеня на блискавці для монет; 2 великих кишені для купюр; 3 слоти для пластикових карт. Виконаний з натуральної шкіри, прошитий вощеного ниткою в тон шкіри. 

Детальніше

В наявності

  • Фуксія

575 грн


Жіночий шкіряний гаманець від LYSYTSIA

Шкіряний гаманець від LYSYTSIA оцінять любителі натуральних і якісних речей. А яскравий колір гаманця підкреслить індивідуальність і вишуканий стиль нової власниці. Лаконічний зовнішній вигляд і неймовірно красивий колір фуксії, функціональність внутрішнього простору - змусять Вас по-справжньому закохатися в гаманець.

 Купити портмоне чоловіче, гаманець натуральна шкіра, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Матеріал Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені