Жіночий шкіряний клатч L01041
Жіночий шкіряний клатч L01040 Розгорнути
Жіночий шкіряний клатч L01040
Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040 Жіночий шкіряний клатч L01040

Жіночий шкіряний клатч L01041

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 21*20*8   ⟩⟩ Фурнітура - чорнена

Клатч з натуральної шкіри стане яскравим доповненням образу.
Модель виконана в бордовому кольорі, який додасть будь-якого образу нотки елегантності й жіночності. Клатч закривається клапаном на магнітній кнопці. Всередині один відділ, і бічна кишенька для дрібниць. Зовні на тильній стороні невелика кишенька. Підкладка виконана з натурального велюру ніжного бордового кольору. Довгий плечовий ремінь висотою 47см. Клатч стане ідеальним повсякденним аксесуаром.

Детальніше

В наявності

  • Бордовий

1 800 грн


Шкіряний клатч LYSYTSIA

У новому сезоні будуть в моді деталі, тому при виборі модної сумки зверніть увагу на пряжку. Стильна модель від Українського бренду LYSYTSIA виконана з натуральної шкіри бордового кольору і декорована оригінальною круглою пряжкою зі шкіри. Виразна сумочка-клатч виконає роль базового аксесуара, здатного доповнити як повсякденний, так і коктейльний образ. Ультрамодний шкіряний клатч відрізняється практичною формою і насиченим бордовим кольором. Модель стане для Вас улюбленим аксесуаром - оптимальний розмір дозволить взяти з собою все необхідне, а витончений вид клатча додасть шику в стильний образ.

Купити клатч натуральна шкіра, жіноча шкіряна сумка, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 21*20*8
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені