Жіночий шкіряний клатч L01111
Жіночий шкіряний клатч L01111 Розгорнути
Жіночий шкіряний клатч L01111
Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111 Жіночий шкіряний клатч L01111

Жіночий шкіряний клатч L01111

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 20*20-22*7.5 ⟩⟩ Фурнітура - срібляста

Фіолетовий клатч з натуральної шкіри з вираженою фактурою. Наймодніший аксесуар майбутнього весняного сезону! Актуальний розмір - мініатюра, правильний колір - яскравий. Фактурна шкіра, насичений фіолетовий колір, регульований ремінь на плече, срібляста фурнітура. Усередині одне відділення. Модель закривається на блискавку. Підкладка виконана з натурального велюру в сірому кольорі, цей варіант підкладки більш стійкий до зношування, ніж тканина. Особливості: добре тримає форму, на блискавці, плечовий ремінець зі шкіри, ручний шов.
Фіолетовий шкіряний клатч гармонійно пасуватиме до casual образу з джинсами або до коктейльних нарядів.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Фіолетовий

1 320 грн


Жіночий клатч від LYSYTSIA!

Ультрамаленькі та яскраві сумки в новому сезоні займають одну з головних позицій у світі моди. Фіолетовий шкіряний клатч від LYSYTSIA допоможе виглядати ефектно. Сумочка виступить яскравим колірним акцентом образу. Фіолетовий колір дозволяє створювати дивовижні комбінації у святкових нарядах, може бути яскравим елементом в офісному костюмі й навіть додає родзинку в одяг для заміських прогулянок.

Фіолетова сумка на тлі чорного набуває більшої виразності, тому сміливо носіть її з чорним трикотажним платтям. Сірий колір пальто, плаща або сукні виглядає з фіолетовою сумкою гармонійно. Ще одне чудове літнє або осіннє поєднання - це зелений та фіолетовий колір в одному ансамблі. Дуже оригінально виглядає поєднання фіолетових аксесуарів і оранжевого кольору в одязі. А фіолетовий і жовтий – самий яскравий та контрастний дует.

Шкіряний клатч від LYSYTSIA додасть яскраві нотки в образ!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 20*20-22*7,5
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені