Жіночий шкіряний клатч L01137
Жіночий шкіряний клатч L01137 Розгорнути
Жіночий шкіряний клатч L01137
Жіночий шкіряний клатч L01137 Жіночий шкіряний клатч L01137 Жіночий шкіряний клатч L01137 Жіночий шкіряний клатч L01137 Жіночий шкіряний клатч L01137 Жіночий шкіряний клатч L01137

Жіночий шкіряний клатч L01137

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 15*22*4 ⟩⟩ Фурнітура - чорнена

Мініатюрний клатч з натуральної шкіри. Модель виконана у бордовому кольорі. Бордовий - насичений, благородний і елегантний колір! Клатч закривається клапаном на потаємні магнітні кнопки. Всередині один відділ. Підкладка виконана з натурального велюру бордового кольору з металізованим напиленням, що надає блиску та збереже від зносу. Довгий ремінець регулюється подовжині. Шкіряний клатч гармонійно вписується в casual образ з джинсами або коктейльними сукнями.
Особливості: тримає форму, не вимагає додаткового догляду, високоміцна вощена нитка, ручний шов, оригінальний дизайн.

Увага! Колір виробів в реальності може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Це може бути пов'язано з  налаштуваннями вашого монітору.

Детальніше

В наявності

  • Бордовий

1 250 грн


Жіночий клатч від LYSYTSIA!

Грайлива маленька сумочка – найкраща знахідка для кожної дівчини! Шкіряний клатч від LYSYTSIA додасть образу шарму та чарівності. Бордовий сміливо можна віднести до класики нарівні з чорним, білим і сірим.

Неймовірно красивий бордовий колір, оригінальна модель - все це робить цей аксесуар ідеальним.

Встигніть купити шкіряний клатч від LYSYTSIA!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок, сумки LYSYTSIA
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 15*22*4
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені