Жіночий шкіряний клатч L011393
Жіночий шкіряний клатч L011393 Розгорнути
Жіночий шкіряний клатч L011393
Жіночий шкіряний клатч L011393 Жіночий шкіряний клатч L011393 Жіночий шкіряний клатч L011393 Жіночий шкіряний клатч L011393 Жіночий шкіряний клатч L011393 Жіночий шкіряний клатч L011393 Жіночий шкіряний клатч L011393

Жіночий шкіряний клатч L011393

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 15*22*4 ⟩⟩ Фурнітура - срібло

Мініатюрний клатч з натуральної шкіри. Модель виконана у темно бірюзовому кольорі та прошита контрастною ниткою. По справжньому легкий та яскравий шкіряний клатч. Клатч закривається клапаном на потаємні магнітні кнопки. Всередині один відділ. Підкладка виконана з натуральної підкладкової шкіри, що збереже підкладку від зносу, вона не розірветься з часом. Довгий ремінець висотою 58 см. Шкіряний клатч гармонійно вписується в літній casual образ з джинсами або коктейльними сукнями.

Особливості: тримає форму, не вимагає додаткового догляду, високоміцна вощена нитка, ручний шов, оригінальний дизайн.

Увага! Колір виробів в реальності може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Це може бути пов'язано з налаштуваннями вашого монітору.

Детальніше

В наявності

  • Бірюзовий

1 300 грн


Жіночий клатч від LYSYTSIA!

Грайлива маленька сумочка – найкраща знахідка для кожної дівчини!

Настав час для яскравих експериментів, дайте волю фантазії! Вибирайте один із наших клатчів від LYSYTSIA. Модель представлена у широкій колірній гамі - від яскравих тонів до класичних чорного чи бордового. Створіть живий, яскравий і запальний образ!

Шкіряний клатч від LYSYTSIA додасть образу шарму та чарівності.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок, сумки LYSYTSIA
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 15*22*4
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені