Шкіряна косметичка L03010
Шкіряна косметичка L03010 Розгорнути
Шкіряна косметичка L03010
Шкіряна косметичка L03010 Шкіряна косметичка L03010 Шкіряна косметичка L03010 Шкіряна косметичка L03010 Шкіряна косметичка L03010

Шкіряна косметичка L03010

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 12*22   ⟩⟩ Фурнітура - срібляста

Клатч- косметичка - стильний та практичний аксесуар для прогулянок і подорожей. Косметичка виготовлена з натуральної шкіри шевро в бронзовому кольорі. Підкладка з поліестеру. Ремінець на зап'ясток - 15см. Застібається на блискавку. Можна носити в сумочці або окремо. При своєму невеликому розмірі косметичка відрізняється хорошою місткістю - Ви зможете взяти з собою все найнеобхідніше!

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Бронзовий

403 грн


Шкіряна косметичка

Практична косметичка-клатч для косметики або необхідних дрібниць! Косметичка від LYSYTSIA - це гармонійне поєднання лаконічного дизайну, високої якості та абсолютного комфорту у використанні. Шкіра шевро має глянсову поверхню з вираженою зернистою структурою, збережений природний малюнок шкіри. Відрізняється міцністю, еластичністю, ніжним і шовковистим на дотик лицьовим шаром.
Купити косметичка натуральна шкіра, жіноча шкіряна косметичка, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Короткий ремінець
Підкладка Поліестр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені