Ремінь жіночий шкіряний 16304 Pellagio
Ремінь жіночий шкіряний 16304 Розгорнути
Ремінь жіночий шкіряний 16304
Ремінь жіночий шкіряний 16304 Ремінь жіночий шкіряний 16304 Ремінь жіночий шкіряний 16304 Ремінь жіночий шкіряний 16304

Ремінь жіночий шкіряний 16304

Pellagio Pellagio

Тонкий жіночий ремінь з натуральної шкіри Наппа. Фурнітура - срібло. Лицьова сторона чорного кольору, матовий. Зворотний бік ременя виконаний з тонкої коричневої шкіри. Цей шкіряний ремінь допоможе Вам завершити будь-який стильний образ. Практичний та універсальний аксесуар! Виробництво Україна.

Ширина 1,5 см.

Довжина регулюється. Максимальна довжина 109 см.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Чорний

300 грн


Купити ремінь!

Ремінь від бренду Pellagio - це знак якості, міцності, надійності, комфорту. Тонкий ремінець виконаний в класичному дизайні з металевою пряжкою, що робить його чудовим аксесуаром як для елегантних і вечірніх нарядів, так і образів в стилі Casual.

Шкіряний ремінь - це безсумнівно важливий аксесуар, за допомогою якого можна вигідно перетворити свій образ за кілька секунд! Неможливо створити ідеальний образ без правильно підібраних аксесуарів - саме вони задають тон, надаючи Вашому стилю оригінальості та неповторності. Варто тільки підібрати до вбрання ремінь - і Ваш образ заграє новими нотками.
Купити ремінь натуральної шкіри, інтернет магазин аксесуарів, жіноча шкіряна сумка
Стиль Класичний
Матеріал Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Pellagio

Український виробник представляє колекції чоловічих і жіночих шкіряних ременів. Весь асортимент вигтовляється тільки з натуральної шкіри провідних виробників Туреччини і України. Висока якість полотна і фурнітури гарантує довгий термін служби.
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені