Жіноча шкіряна сумка L02220
Жіноча шкіряна сумка L02220 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02220
Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220 Жіноча шкіряна сумка L02220

Жіноча шкіряна сумка L02220

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 20*23*8 ⟩⟩ Фурнітура - антік

Жіноча сумка з натуральної шкіри в стилі бохо-шик.

Сумка кольору осені. Незвичайний неоднорідний відтінок шкіри надає сумці унікальності й ексклюзивності. Закривається за допомогою відкидного клапана на магнітній кнопці. Усередині одне відділення і відкрита кишеня для дрібниць. Підкладка виконана з натурального велюру. Сумка в стилі бохо - лаконічна і без зайвої фурнітури, з необробленими краями, декоративним швом, виконана з товстої фактурної натуральної шкіри. Необроблені краї підкреслюють натуральність матеріалів. Широкий зручний ремінь (висота - 40см). Ручний шов, високоміцна вощена нитка. Бохо - це не тільки стиль, а й спосіб самовираження.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Рудий

1 770 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Хочете урізноманітнити образ і додати трошки яскравих акцентів? Зверніть увагу на нашу новинку - шкіряну сумку з широким ременем. Сумка ідеально доповнить повсякденний образ. Сучасний стиль бохо поряд зі зручністю і простотою, набув особливий шик і лоск. Навіть самий нейтральний образ шкіряна сумка LYSYTSIA перетворить на щось шикарне з нотками свободи. Сумка середнього розміру, що не перевантажує образ і не заважає, а все необхідне з легкістю поміститься в сумочці.

Бохо: багатошаровість, фактурність і елементи ручної роботи.

Образ в стилі бохо-шик приємно дивує яскравою самобутністю, невимушеністю і безпосередньою близькістю до самої природи. Зазвичай цей стиль воліють впевнені, норовливі й чарівні люди. Особливу роль в стилі бохо грає не сам одяг, а правильно підібрані аксесуари - прикраси, сумочки, взуття, капелюхи, пояси, які й формують індивідуальний і неповторний стиль бохо. Головне, щоб аксесуари були красномовними. Шкіряна сумка від LYSYTSIA дозволить відчувати себе комфортно в будь-яких обставинах, і відчути справжній дух свободи й чудової романтики! Стильною бути легко!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Бохо-шик
Розмір (в*ш*г) 20*23*8
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені