Жіноча шкіряна сумка L02280
Жіноча шкіряна сумка L02280 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02280
Жіноча шкіряна сумка L02280 Жіноча шкіряна сумка L02280 Жіноча шкіряна сумка L02280 Жіноча шкіряна сумка L02280 Жіноча шкіряна сумка L02280 Жіноча шкіряна сумка L02280 Жіноча шкіряна сумка L02280 Жіноча шкіряна сумка L02280

Жіноча шкіряна сумка L02280

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 28*34*14  

Сумка-шоппер з м'якої натуральної шкіри. Легка, об'ємна і виразна. Усередині одне відділення, укріплене шкіряне дно. У комплект входить войлочний органайзер з безліччю кишень і відділень, що дозволяє підтримувати ідеальний порядок в сумці. Висота ручок (33 см) дозволяє носити сумку в руці, на лікті або на плечі. Бордовий колір завжди актуальний і абсолютно універсальний - його легко поєднувати з будь-яким одягом. Особливості: зручні ручки, матова натуральна шкіра наппа, м'яка конструкція, без застібки, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Шкіряна сумка LYSYTSIA - це оптимальний вибір на всі випадки життя. Основна ідея цієї моделі - це прості лінії, лаконічний дизайн і універсальність.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Бордовий

1 650 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Шкіряна сумка від LYSYTSIA - модна, стильна і практична одночасно. Сумка-шоппер вже який рік лідирує в списках стильних аксесуарів. Така модель завжди доречна - на навчанні, на зустрічі, а також для прогулянки по місту. Сумка-шоппер обов'язкова для тих дівчат, яким близька фраза «все своє ношу з собою». Сумка ідеально підходить тим, хто звик виходити з дому рано вранці та повертатися пізно ввечері. Модель досить органічно вписується в кожен зі стилів одягу й уміщає всі необхідні речі. Втім, навіть якщо Вам крім телефону та ключів брати нічого не потрібно, сумка все одно буде гарно виглядати, тому що має м'яку і легку конструкцію, і не буде обтяжувати образ і заважати протягом дня. Шкіряна сумка від LYSYTSIA стане улюбленим аксесуаром!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 28*34*14
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка Без підкладки
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені