Жіноча шкіряна сумка L02350
Жіноча шкіряна сумка  L02350 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка  L02350
Жіноча шкіряна сумка  L02350 Жіноча шкіряна сумка  L02350 Жіноча шкіряна сумка  L02350 Жіноча шкіряна сумка  L02350 Жіноча шкіряна сумка  L02350 Жіноча шкіряна сумка  L02350 Жіноча шкіряна сумка  L02350 Жіноча шкіряна сумка  L02350 Жіноча шкіряна сумка  L02350

Жіноча шкіряна сумка L02350

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 18*29*11  ⟩⟩  Фурнитура - антік

Красива, стильна і жіночна сумка з натуральної шкіри. Елегантна форма, ідеальний розмір, яскравий рудо-коричневий колір з вінтажним ефектом. Сумка закривається на клапан з замочком. Усередині одне відділення, бічна шкіряна кишеня і кишеня-косметичка (15*20 см). Підкладка виконана з натурального велюру оранжевого кольору. Така підкладка більш стійка до зносу, ніж тканинна. Висота наплічного ременя 51 см. Фурнітура антік гармонійно виглядає із загальним дизайном і кольором сумки. Особливості: натуральна шкіра має неоднорідне забарвлення, тримає форму, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Шкіряна сумка від LYSYTSIA стане яскравим акцентом образу та освіжить будь-який наряд.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Коричневий

1 900 грн


Шкіряна сумка від LYSYTSIA 

Якщо в одязі Ви цінуєте зручність і функціональність, то коричнева шкіряна сумка від LYSYTSIA - чудовий вибір для модного образу в стилі смарт кежуал. Такий стиль може поєднувати в собі елементи одягу в офіційному стилі з елементами неформального, більш вільного одягу. Дана модель сумки впишеться не тільки в зимовий гардероб, а й у весняно-літній - коричневий колір завжди актуальний, оскільки його відтінки можна сміливо гармоніювати і з пастельними, і з яскравими й насиченими тонами. Думаєш привнести трохи вишуканості в образ? Тоді однозначно варто купити шкіряну сумку від LYSYTSIA.

Купити сумку натуральна шкіра, жіноча шкіряна сумка Lysytsia, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 18*29*11
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені