Жіноча шкіряна сумка L02370
Жіноча шкіряна сумка  L02370 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка  L02370
Жіноча шкіряна сумка  L02370 Жіноча шкіряна сумка  L02370 Жіноча шкіряна сумка  L02370 Жіноча шкіряна сумка  L02370 Жіноча шкіряна сумка  L02370 Жіноча шкіряна сумка  L02370 Жіноча шкіряна сумка  L02370 Жіноча шкіряна сумка  L02370

Жіноча шкіряна сумка L02370

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 19*25*8  ⟩⟩  Фурнитура - антік

Ідеальна шкіряна сумка для створення яскравого акценту в casual образі. Найпростіший і лаконічний наряд заграє по-новому з нашою сумкою. Закривається на замочок. Усередині одне відділення і бічна шкіряна кишеня. Підкладка виконана з натуральної підкладкової шкіри. Регульований по довжині ремінь через плече робить сумку зручною в будь-яких ситуаціях. Натуральна шкіра з тисненням, має двоколірне забарвлення. Красивий і багатогранний колір охри комбінується з шоколадним.

 
Особливості: тримає форму, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Детальніше

В наявності

  • Охра

2 680 грн

Правила догляду
Правила догляду
Для захисту від вологи лицьова поверхня Краста оброблена натуральним воском, при цьому зберігається природна повітропроникність шкіри.

Особливості догляду за краст-шкірою:

1. Пил витирається сухою м'якою ганчіркою. Таким чином видаляються і дрібні подряпини або потертості. Слід бути обережними, при сильному натиску або дуже швидких рухах може трохи змінитися колір шкіри в місці тертя.

2. Серйозні забруднення прибираються спеціальними засобами для догляду за шкірою, які повинні бути слаболужними.

3. Прати не рекомендується, шкіра втратить свою міцність і еластичність.

4. Для надання шкірі м'якості та відновлення виду  її періодично треба змащувати спеціальними засобами з воском.

Вироби з Краста довговічні, при тривалій експлуатації в місцях згинів і постійного тертя набувають більш темного кольору (патинування) і ефект природного старіння. Дрібні подряпини шкіра Краст здатна загоювати сама, від тертя шкіра само полірується і подряпини вирівнюються, а з часом зникають повністю

Шкіряна сумка від LYSYTSIA 

Шкіряна сумка від LYSYTSIA - універсальна й ультрастильна! Сумка в яскравому кольорі привнесе чудовий настрій в повсякденність. Охра являє собою трохи затемнений оранжево-коричневий відтінок. Своїм виглядом він нагадує східні прянощі і осіннє листя, що викликає асоціації з теплом і затишком. Особливістю цього кольору є чудова здатність до природного поєднання з різними як холодними, так і теплими відтінками.

Купити сумку натуральна шкіра, жіноча шкіряна сумка Lysytsia, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 19*25*8
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені