Жіноча шкіряна сумка L02361
Жіноча шкіряна сумка  L02361 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка  L02361
Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361 Жіноча шкіряна сумка  L02361

Жіноча шкіряна сумка L02361

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 16*25*7,5 ⟩⟩  Фурнитура - срібло

Стильна сумка крос-боді з натуральної шкіри флотар. Модель крос-боді вже давно стала еталоном бездоганного стилю, вона дуже зручна і компактна. Сумка закривається на металеву блискавку і має одне відділення. Усередині бічна шкіряна кишеня. Підкладка виконана з натурального велюру та шкіри. Така підкладка більш стійка до зносу, ніж тканинна. Ремінь повністю виконаний зі шкіри, довжина регулюється. Червона сумка змусить звучати по-новому навіть самий стриманий наряд. Вона додасть йому сміливості, енергії, динаміки. Особливості: тримає форму, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Детальніше

В наявності

  • Червоний

1 700 грн

Правила догляду
Правила догляду
Флотар м'який, піддатливий, еластичний, прекрасно приймає бажану форму, теплий на дотик. Він можна сказати живий, наповнений. Шкіра зберігає свої природні водовідштовхувальні якості. Лицьова сторона цієї шкіри після вичинки має рифлений малюнок у вигляді різно-формених елементів, що надає виробам особливий шарм. Вироби зі шкіри флотар служать своїм господарям тривалий термін і при цьому не втрачають своїх зовнішніх характеристик і властивостей.

Якщо виріб сильно забруднений, допускається чистка губкою, легко змоченою в мильному розчині. Не використовуйте для сушки виробу фен або будь-яке інше джерело тепла, це може нашкодити зовнішньому вигляду шкіри. Не можна чистити шкіру водою, хімічними миючими засобами, або протирати рідинами на спиртовій основі. Час від часу слід обробляти виріб відповідними просоченнями або воском з великим вмістом натурального жиру - це додасть шкірі блиску і зволоження, позбавить від пересихання, яке з часом може зробити шкіру нестійкою до подряпин і надалі їх буде важко вивести.

Шкіряна сумка від LYSYTSIA 

Червоний колір завжди чудовий! Він яскравий, помітний, активний і сміливий! Шкіряна сумка від LYSYTSIA в червоному кольорі - ідеальна модель для створення яскравого акценту в образі. Підійде не тільки на весну-літо, а й на осінньо-зимовий період. Зручна, універсальна і при цьому стильна! Сумочка додасть образу шарму і чарівності, а її довгий ремінець дозволить завжди відчувати себе комфортно.

Ця чарівна сумка здатна стати Вашою улюбленицею.

Купити сумку натуральна шкіра, жіноча шкіряна сумка Lysytsia, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 16*25*7,5
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені