Жіноча шкіряна сумка L02191
Жіноча шкіряна сумка L02191 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02191
Жіноча шкіряна сумка L02191 Жіноча шкіряна сумка L02191 Жіноча шкіряна сумка L02191 Жіноча шкіряна сумка L02191 Жіноча шкіряна сумка L02191 Жіноча шкіряна сумка L02191

Жіноча шкіряна сумка L02191

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 33*32*12 

Сумка-шоппер з натуральної шкіри флотар! Якісна натуральна шкіра з яскраво вираженою фактурою й оригінальний дизайн перетворюють цю модель сумки у вишуканий аксесуар. Шкіряна сумка зручна у використанні та не перевантажена зайвим декором. Усередині одне відділення, бічна шкіряна кишеня. Підкладка виконана з тканини з яскравим орнаментом (склад: бавовна 70%, поліестер 30%). Підкладка має шкіряне дно, що подовжить термін служби. На лицьовій стороні сумки є велика шкіряна кишеня. Ручки висотою 29 см. Особливості: м'яка кострукція, додаткові кишені, міцні короткі ручки, високоміцна вощена нитка, ручний шов, місткий розмір, без застібки

Насичений колір журавлини (бордо) - еталон практичності та стильності!

Детальніше

В наявності

  • Бордовий

2 950 грн

Правила догляду
Правила догляду
Флотар м'який, піддатливий, еластичний, прекрасно приймає бажану форму, теплий на дотик. Він можна сказати живий, наповнений. Шкіра зберігає свої природні водовідштовхувальні якості. Лицьова сторона цієї шкіри після вичинки має рифлений малюнок у вигляді різно-формених елементів, що надає виробам особливий шарм. Вироби зі шкіри флотар служать своїм господарям тривалий термін і при цьому не втрачають своїх зовнішніх характеристик і властивостей.

Якщо виріб сильно забруднений, допускається чистка губкою, легко змоченою в мильному розчині. Не використовуйте для сушки виробу фен або будь-яке інше джерело тепла, це може нашкодити зовнішньому вигляду шкіри. Не можна чистити шкіру водою, хімічними миючими засобами, або протирати рідинами на спиртовій основі. Час від часу слід обробляти виріб відповідними просоченнями або воском з великим вмістом натурального жиру - це додасть шкірі блиску і зволоження, позбавить від пересихання, яке з часом може зробити шкіру нестійкою до подряпин і надалі їх буде важко вивести.

Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Прийшов час підібрати нову сумку? Ми пропонуємо обрати містку шкіряну сумку шоппер шикарного кольору стиглої журавлини. Така сумка буде доречна в повсякденному образі.

Якщо Вам надокучив чорний колір і хочеться розбавити класичний стиль чимось неординарним, то свій вибір варто зупинити на яскравих аксесуарах. Бордові відтінки ніколи не виходять з моди.

Шкіряна сумка від LYSYTSIA відмінний вибір на кожен день!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка 70% бавовна, 30% поліестер
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені