Жіноча шкіряна сумка L02380
Жіноча шкіряна сумка L02380 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02380
Жіноча шкіряна сумка L02380 Жіноча шкіряна сумка L02380 Жіноча шкіряна сумка L02380 Жіноча шкіряна сумка L02380 Жіноча шкіряна сумка L02380

Жіноча шкіряна сумка L02380

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 17*24*13  Фурнітура - срібло

Сумка з натуральної шкіри виконана в стилі колор-блок. Ідея прийому «кольорові блоки» полягає в тому, щоб використовувати в дизайні контрастні поєднання відтінків: акценти розставляють максимально сміливо, великими колірними блоками. Компактна і практична шкіряна сумка в привабливому жіночому силуеті. Закривається на блискавку. Просторий об`єм дозволить вмістити все необхідне. Підкладка виконана з натуральної шкіри в помаранчевому кольорі. Є бічна шкіряна кишеня. Сумку можна носити в руці або на згині ліктя. Особливості: короткі шкіряні ручки (11 см), вощена нитка, ручний шов.

Вражаючий контраст багатих відтінків. Глибокий помаранчевий проти неповторного чорного. Яскрава елегантність, як результат з'єднання цих двох кольорів!

Детальніше

В наявності

  • Чорний

1 750 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Шкіряна сумка від LYSYTSIA стане оригінальним акцентом образу. Зараз в моді одяг та аксесуари в стилі колор-блок. Родзинка таких речей в геометричних вставках контрастного відтінку, таким чином один виріб розбитий на колірні блоки. Їх можна поєднувати з нейтральними речами, які стануть фоном для яскравого дизайну. Інший варіант вписати подібний аксесуар в образ - поєднувати з речами з кольорової палітри самого аксесуару. Строгий чорний і яскравий запальний помаранчевий колір - створіть сміливий образ з нашої яскравою новинкою!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 17*24*13
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені