Жіноча шкіряна сумка L02390
Жіноча шкіряна сумка L02390 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02390
Жіноча шкіряна сумка L02390 Жіноча шкіряна сумка L02390 Жіноча шкіряна сумка L02390 Жіноча шкіряна сумка L02390 Жіноча шкіряна сумка L02390 Жіноча шкіряна сумка L02390

Жіноча шкіряна сумка L02390

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 21*20*8  Фурнітура - чорнена

Сумка з натуральної шкіри - базовий аксесуар, який буде безпрограшно виглядати в будь-якому образі. Всередині достатньо місця для всього необхідного - одне відділення і бічна шкіряна кишеня. Сумка закривається клапаном на магнітну кнопку. Підкладка виконана з натурального велюру в бірюзовому кольорі. Така підкладка більш стійка до зносу, ніж тканинна, і не порветься в процесі носіння. Зручний шкіряний ремінець висотою 45 см. Особливості: зручний розмір, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Шкіряна сумочка в благородному чорному відтінку просто must have цього сезону! Ідеальний повсякденний аксесуар.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Чорний

1 750 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Шкіряна сумка від LYSYTSIA виглядає неповторно! З такою сумочкою жінка стане елегантнішою і розкішною. Досконалість кожної лінії, приємна натуральна шкіра, стильний дизайн! Така сумка довго Вам не набридне і стане відмінним доповненням будь-якого образу. Встигніть купити нашу новину!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 21*20*8
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені