Жіноча шкіряна сумка L02400
Жіноча шкіряна сумка L02400 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02400
Жіноча шкіряна сумка L02400 Жіноча шкіряна сумка L02400 Жіноча шкіряна сумка L02400 Жіноча шкіряна сумка L02400 Жіноча шкіряна сумка L02400 Жіноча шкіряна сумка L02400 Жіноча шкіряна сумка L02400

Жіноча шкіряна сумка L02400

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 22*22*7  Фурнітура - срібло

Шкіряна сумка круглої форми сподобається любителькам сміливих і стильних речей. Виконана сумочка з натуральної шкіри в чорному кольорі. Ця шкіра міцна з дуже приємною текстурою. Всередині один відділ. У комплекті шкіряна косметичка-кишеня (12*20 см) на магнітній кнопці. Підкладка виконана з натурального велюру в синьому кольорі. Довгий шкіряний ремінець регулюється по довжині.

Кругла шкіряна сумка - хіт нового сезону! Незважаючи на чорний колір, наша кругла сумка здатна стати яскравим акцентом будь-якого образу. Тільки краса ліній, чіткість форми та стиль.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Чорний

2 600 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Стильні та оригінальні круглі сумочки - це модний аксесуар, який протягом декількох сезонів залишається на піку популярності. Шкіряна сумка від LYSYTSIA додасть образу шарму і чарівності, а її довгий ремінець дозволить завжди відчувати себе комфортно. Ця модель відкриває безмежні можливості для комбінування з легкими сукнями, елегантними брючними костюмами або з casual образами. Наприклад, ультрамодні джинси-бойфренди, біла бавовняна сорочка, легкі балетки - ці речі чудово підходять для щоденного носіння, створюючи в поєднанні з сумкою круглої форми яскравий і стильний мікс.

Будьте чарівні кожен день з нашою круглою сумочкою! Це справжня знахідка для модниць, які не бояться експериментувати зі своїм стилем!

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 22*22*7
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені