Жіноча шкіряна сумка L02500
Жіноча шкіряна сумка  L02500 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка  L02500
Жіноча шкіряна сумка  L02500 Жіноча шкіряна сумка  L02500 Жіноча шкіряна сумка  L02500 Жіноча шкіряна сумка  L02500 Жіноча шкіряна сумка  L02500 Жіноча шкіряна сумка  L02500

Жіноча шкіряна сумка L02500

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 19*25*9  ⟩⟩  Фурнитура - срібло

Коричнева шкіряна сумка ідеально доповнить casual образ. Закривається на блискавку. Усередині одне відділення і шкіряна косметичка кишенька. Підкладка виконана з натурального велюру в коричневому кольорі. Така підкладка більш стійка до зносу ніж тканинна. Регульований по довжині ремінь через плече робить сумку зручною в будь-яких ситуаціях.

Натуральна шкіра краст, збережений природний малюнок шкіри, має неоднорідне забарвлення. Красивий і багатогранний колір коньяк. 
Особливості: сумка тримає форму, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Детальніше

В наявності

  • Коричневий

1 700 грн

Правила догляду
Правила догляду
Для захисту від вологи лицьова поверхня Краста оброблена натуральним воском, при цьому зберігається природна повітропроникність шкіри.

Особливості догляду за краст-шкірою:

1. Пил витирається сухою м'якою ганчіркою. Таким чином видаляються і дрібні подряпини або потертості. Слід бути обережними, при сильному натиску або дуже швидких рухах може трохи змінитися колір шкіри в місці тертя.

2. Серйозні забруднення прибираються спеціальними засобами для догляду за шкірою, які повинні бути слаболужними.

3. Прати не рекомендується, шкіра втратить свою міцність і еластичність.

4. Для надання шкірі м'якості та відновлення виду  її періодично треба змащувати спеціальними засобами з воском.

Вироби з Краста довговічні, при тривалій експлуатації в місцях згинів і постійного тертя набувають більш темного кольору (патинування) і ефект природного старіння. Дрібні подряпини шкіра Краст здатна загоювати сама, від тертя шкіра само полірується і подряпини вирівнюються, а з часом зникають повністю

Шкіряна сумка від LYSYTSIA 

Шкіряна сумка від LYSYTSIA - універсальна й стильна! Один з найактуальніших кольорів сезону - коньячний. Коньячний відтінок складний, граціозний і без перебільшення унікальний. Він вдало поєднує в собі м'якість і глибину, теплоту і насиченість.

Сумка в кольорі коньяк привнесе яскраві барви та чудовий настрій в повсякденність.

Особливості шкіри краст

При правильному догляді шкіра краст довговічна і може благородно постаріти.
Шкіра краст зберігає природний малюнок характерний для шкіри. Вона не торкнута прасуванням, шліфуванням і тисненням, тому можна сміливо сказати, що шкіра залишається живою, зберігаючи навіть здатність засмагати на сонці й «загоювати» дрібні подряпини. Подряпини, що виникають при використанні виробів, вирівнюються і зникають самі від тертя. Згодом в місцях найбільшого тертя колір шкіри може змінюватися на більш темний, надаючи речі свій неповторний шарм і відчуття благородної старовини.

Купити сумку натуральна шкіра, жіноча шкіряна сумка Lysytsia, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 19*25*9
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральний велюр
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені