Жіноча шкіряна сумка L02261
Жіноча шкіряна сумка L02261 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02261
Жіноча шкіряна сумка L02261 Жіноча шкіряна сумка L02261 Жіноча шкіряна сумка L02261 Жіноча шкіряна сумка L02261 Жіноча шкіряна сумка L02261

Жіноча шкіряна сумка L02261

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 19*23-31*7 ⟩⟩ Фурнітура - срібляста

Сумка з натуральної шкіри Saffiano виділяється цікавою геометричною формою і чіткими лініями. Модель закривається клапаном на замок. Один відділ з боковою шкіряною кишенькою. Внутрішня сторона сумки виконана з підкладкової натуральної шкіри в сірому кольорі. Сумка достатньо об'ємна, щоб вмістити телефон, гаманець, косметичку та інші дрібниці. Довгий шкіряний ремінь висотою 43 см. Колір темної фуксії відмінно гармонує з усіма тонами, не перебиваючи їх.

Особливості: шкіра Saffiano з діагональним тисненням, незнімний ремінь, тримає форму, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Цей унікальний і виразний силует прикрасить будь-який образ.

Детальніше

В наявності

  • Фуксія

1 850 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Шкіряна сумка від LYSYTSIA розкішного кольору! Незвичайна форма, позитивний і динамічний дизайн в поєднанні з натуральною шкірою Saffiano виділяють цю сумку в лінійці аксесуарів. Сумка від LYSYTSIA стане вдалим доповнення образу в стилі casual, вечірнього вбрання або ділового костюма.

Переваги натуральної шкіри Saffiano

красиве та легко впізнаване тиснення на лицьовій поверхні шкіри

підвищена щільність і міцність шкіри

висока стійкість до механічних порізів, подряпин

зручна у догляді - забруднення легко видаляються

вироби з Saffiano добре тримають первісну форму і дуже довго зберігають первинний зовнішній вигляд завдяки високій зносостійкості і міцності шкіри.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 19*23-31*7
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені