Жіноча шкіряна сумка L02430
Жіноча шкіряна сумка L02430 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02430
Жіноча шкіряна сумка L02430 Жіноча шкіряна сумка L02430 Жіноча шкіряна сумка L02430 Жіноча шкіряна сумка L02430 Жіноча шкіряна сумка L02430 Жіноча шкіряна сумка L02430 Жіноча шкіряна сумка L02430

Жіноча шкіряна сумка L02430

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 21*20*4 ⟩⟩ Фурнітура - чорнена

Сумка з натуральної шкіри з вираженою фактурою. Міцність, зносостійкість і гарний зовнішній вигляд - основні переваги цієї шкіри. Усередині одне відділення. Закривається клапаном. Підкладка виконана з натуральної підкладкової шкіри сірого кольору. Така підкладка стійка до зносу та не розірветься з часом. Довгий шкіряний ремінь регулюється по довжині і його легко можна перекинути через плече.

Особливості: добре тримає форму, шкіра не вимагає додаткового догляду, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Шкіряна сумка Lysytsia  чудово доповнить образ в стилі casual. Моделі міні-формату залишаються популярні у новому сезоні та необхідні, коли з собою достатньо взяти тільки найнеобхідніше. Створіть легкий образ з нашою шкіряною сумкою.

Детальніше

В наявності

  • Зелений

1 750 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Новинка! Зручна модель, приємний та універсальний темно-зелений колір. Все у цій сумочці привертає увагу. Сумка з натуральної шкіри від LYSYTSIA стане яскравим акцентом образу. 

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 21*20*4
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені