Жіноча шкіряна сумка L02251
Жіноча шкіряна сумка L02251 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02251
Жіноча шкіряна сумка L02251 Жіноча шкіряна сумка L02251 Жіноча шкіряна сумка L02251 Жіноча шкіряна сумка L02251 Жіноча шкіряна сумка L02251 Жіноча шкіряна сумка L02251

Жіноча шкіряна сумка L02251

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 28* 24-32*15 (в*ш*дно)

Сумка з натуральної шкіри в оригінальному виконанні від Lysytsia - ідеальне рішення на кожен день. Виразна, легка і містка модель. Усередині одне основне відділення і  сумка-вкладиш з тканини на блискавці з кишенею усередині. Є зовнішня накладна кишеня. Короткі ручки витончено лежать в руці. Висота ручок - 17 см. Натуральна шкіра з вираженою фактурою, глибокий фіолетовий колір і ефектний дизайн вигідно виділяють цю сумку в ряду схожих аксесуарів. Фіолетовий колір стане більш яскравою альтернативою чорному кольору та пасуватиме з будь-якими речами гардеробу. Особливості: напівжорстка конструкція, ручний шов, міцна вощена нитка, укріплене шкіряне дно.

Детальніше

Наразі товар відсутній

  • Фіолетовий

1 840 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Наша новинка допоможе створити унікальний, сучасний і виразний стиль. З цієї місткою шкіряною сумкою буде зручно пройтися по магазинах, піти на роботу або на зустріч з подругами. Поміщаються документи формату А4. Сумка від LYSYTSIA відрізняється цікавими деталями - оригінальна форма, красива натуральна шкіра, фіолетовий колір. Порадуйте себе, створіть свій неповторний образ! Купити шкіряну сумку від LYSYTSIA можна вже зараз.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 28*24-32*15
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Вшиті ручки
Підкладка Без підкладки
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені