Жіноча шкіряна сумка L02511
Новинка Жіноча шкіряна сумка L02511 Розгорнути
Жіноча шкіряна сумка L02511
Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511 Жіноча шкіряна сумка L02511

Жіноча шкіряна сумка L02511

LYSYTSIA LYSYTSIA

Розмір - 22*28*7  Фурнітура - срібло

Шкіряна сумка підкорить своєю оригінальною формою та харизмою. Виконана сумка з натуральної шкіри у темно-зеленому кольорі з тисненням під ящірку. Всередині один відділ та шкіряна бокова кишеня. Сумка закривається клапаном на замочок. Підкладка виконана з натуральної підкладкової шкіри в тон основної шкіри. Шкіряний ремінець регулюється по довжині.

Наша шкіряна сумка надзичайно яскрава та зробить Ваш образ стильним, елегантним та незабутнім.

Особливості: шкіряна підкладка більш зносостійка ніж підкладка з тканини, тримає форму, високоміцна вощена нитка, ручний шов.

Детальніше

В наявності

  • Зелений

1 950 грн


Жіноча сумка від LYSYTSIA!

Жіноча шкіряна сумка LYSYTSIA створена спеціально для того, щоб ідеально вписатися в будь-який повсякденний образ і надовго зайняти місце у вашому серці. Ефектний дизайн поєднується з бездоганною функціональністю! Не бійтесь експериментувати зі своїм стилем!

Зелений колір - природний, приємний та комфортний. Універсальний темно-зелений колір гармонійно виглядає в будь-якому образі та його можна поєднувати з усіма кольорами.

Купити сумку з натуральної шкіри, інтернет магазин сумок Sumochka
Стиль Casual
Розмір (в*ш*г) 22*28*7
Матеріал Натуральна шкіра
Основна ручка Довгий ремінь
Підкладка Натуральна шкіра
Належність Жінкам

                   
Наша майстерня LYSYTSIA пропонує Вам широкий вибір по-справжньому «смачних» аксесуарів з натуральної шкіри, що просто очі не відірвеш! Висока якість, креативність і оригінальні моделі, розумна ціна - Вас приємно здивують. Сумка, рюкзак, клатч, ремінь і гаманець - вони завжди на виду і повинні бути ідеальними!


LYSYTSIA - український виробник виробів з натуральної шкіри ручної роботи. Творчий підхід, авторський унікальний дизайн - ми створюємо неповторні, красиві й зручні вироби з натуральної шкіри.

Шкіра завжди в моді!
© 2021 Sumochka.in.ua. Всі права захищені